شب نشینی باشکوه در گراند هتل با
تارنوازی میرزاعلی اکبر خان شهنازی
در اعلانی که در پنجم اردیبهشت ۱۳۰۵ در جریده اطلاعات چاپ شده آمده است که شب نشینی باشکوه شب ۲۰ اردیبهشت در سالن گراند هتل مرکب از یک پرده کنسرت توسط آقای میرزا علی اکبر شهنازی – دو پرده کمدی توسط شرکت کمدی اخوان در اعلانی که از طرف سالن گراند هتل در ششم اردیبهشت منتشر شده، آمده است: آقایانی که به این شب نشینی تشریف نیاورند یک شب خوش و یک نمایش دیدنی را از دست داده اند .
محل فروش بلیط : لاله زار – مطبعه تمدن چراغ برق – دواخانه پاستورو شب نمایش درگیشه بلیط فروشی درباره این نوازنده نامدار این را اضافه کنیم که وی نوازنده تارو ردیف دان ویکی از برجسته ترین موزیسینهای ایران زمین است.
او ۲۳ اردیبهشت سال ۱۲۷۶ در تهران متولد شد تولد او در روز عید قربان حادث شد و به این جهت حاجی علی اکبر خان صدایش کردند.
تعداد زیادی از افراد خانواده اش اهل موسیقی بودند که مشهورترینشان پدرش میرزا حسینقلی و زنده یاد احمد عبادی پسر عمویش بود.
علی اکبر شهنازی آموزش تار را از ۸ سالگی نزد پدرش آغاز کرد و در مدت ۶ سال ردیف موسیقی ایرانی را آموخت و پس از آن مدتی از محضر درویش خان بهره برد.
اولین صفحه اش را در ۱۴ سالگی ضبط کرد و ۱۸ ساله بود که پدرش فوت کرد و جانشین او شد و آموزش شاگردان را بر عهده گرفت.
در سالهای دهه ۱۳۰۰ معروف ترین نوازنده تار محافل هنری بود و از معروف ترین شاگردانش می توان هوشنگ ظریف فرهنگ شریف ژان ،دورینگ، رضا و هدانی، اسدالله حجازی، داریوش طلایی محمد رضالطفی، حسین علیزاده، عطاء اللہ جنگوک داریوش پیرنیاکان و محسن نفر را نام برد او حافظه حیرت انگیزی داشت و به شدت هم شیرین نواز بود وی در ۲۳ اسفند سال ۱۳۶۳ در تهران فوت کرد.
در این صفحه می خوانید :
سخنان ملک الشعرای بهار در ضیاقت مطبوعاتی سفارت شوروی
رسیدگی به اوضاع خبازان و ملخ های مزاحم کرمان
خاطرات عباس مسعودی در کتاب ((پیروزی لبخند))
خودگشی اختلاسگر و سرقت تعرفه های انتخاباتی در بندر عباس
تلاش برای تاسیس مدرسه نابینایان در ایالت آذربایجان
برگزاری امتحان برای اعزام محصلین راه آهن به فرانسه
تحصن و اعتراض ماهیگیر ها در تلگرافخانه
یک فیلم ،دو بلیط
انتشار در روزنامه اطلاعات مورخه 1404/02/18 صفحه 7